top of page
Checklist
  • Dierenpaspoort (vaccinatieboekje) met geldige vaccinatie ( meer informatie over vaccinatie klik hier). Zonder geldige vaccinatie kunnen wij uw hond onder geen enkele voorwaarden toelaten. Zorg dat uw gegevens en de naam van de hond op het paspoort vermeld staan.

  • Eigen voer Dit is niet verplicht maar wel wenselijk. Zorg dat u altijd voldoende mee neemt.

  • Medicatie  Heeft uw hond een allergie, epileptische aanvallen, eczeem, medicijnen of een andere medische achtergrond meld dit dan vooraf. Wij houden graag ( extra ) rekening met onze gasten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! 

  • Eigen mandje / kussen Een eigen mandje of kussentje is natuurlijk hartstikke fijn, maar niet nodig. Wij hebben voor al onze gasten een vlonder  en mand. Mocht u toch liever een mandje of kussen van thuis meenemen, kies dan voor iets dat makkelijk schoon te maken is. Omdat deze spullen vies kunnen worden of kapot kunnen gaan, is het meenemen van eigen spullen op eigen risico.

  • Nog bijzonderheden? Meldt deze dan vooraf. 

  • Ontworm en ontvlooiing Wij gaan er vanuit dat u uw hond voor verblijf ontwormt, onvlooit en nakijkt op teken. Mochten er bij aankomst van uw hond vlooien worden ontdekt, zijn wij genoodzaakt om uw hond te weigeren voor een verblijf. Worden er tijdens het verblijf vlooien ontdekt? Dan zullen wij contact met u opnemen, de hond in isolatie plaatsen en deze  behandelen. De kosten die hieruit voortkomen worden doorberekend. 

  • Gegevens optimalisatie Heeft u een online account van ons. Controleer in dit geval of alle gegevens nog juist zijn.

dreamstime_m_109250360_edited.png
Het is maar goed dat u als eigenaar de laatste dingen nog even checkt.
Als we het aan onze kwispelende gasten over moeten laten wordt er alleen maar gegeten, gespeeld en geslapen..


 
bottom of page