top of page

Huisregels  

 

  • Sociaal tegenover mensen: Wij eisen dat uw hond sociaal is naar mensen aangezien het voor niemand goed is als er ongelukken gebeuren. Een proef dag is bij ons verplicht. Wij behouden ons het recht voor om te alle tijde, bij twijfel over het sociale gedrag, uw hond te weigeren. 

  • Sociaal tegenover honden:   Natuurlijk kunnen onze gasten tijdens het verblijf lekker samen spelen. Om ongelukken te voorkomen zijn wij hier wel voorzichtig mee en besteden wij extra aandacht aan het zoeken van een goede match. Speelt uw hond liever niet samen of is hij/zij niet sociaal? Ook dit is voor ons geen probleem, mits op voorhand aangegeven. Bepaalde rassen en van nature erg dominante honden, laten wij niet samen spelen met andere honden.

  • Rondleidingen / meekijken in de kennel:  Deze zijn op afspraak mogelijk van maandag tot en met zaterdag.
    In de schoolvakanties en op zon- en feestdagen is een een kijkje nemen helaas niet mogelijk. 

  • Paspoort: Het is wettelijk verplicht om ons een geldig vaccinatieboekje of paspoort te overhandigen. Dit dient ten alle tijden bij de hond te blijven tijdens het verblijf. Ook voor dagopvang. Kopieën, foto’s e.d. vallen niet onder een geldig bewijs.  

  • Eigen risico: Het verblijf van uw hond(en) is op eigen risico. Eventuele gemaakte dierenartskosten tijdens het verblijf worden aan u doorberekend.  

  • Verzorgd: Wij verwachten dat uw huisdier met een verzorgde vacht en in goede gezondheid bij ons wordt gebracht. Indien de hond een onverzorgde vacht heeft (klitten, vilt, e.d. ) raadplegen we een trimster en worden de kosten doorberekend aan u als eigenaar.  

  • Vlooien: Wij gaan er vanuit dat u uw hond voor verblijf ontwormt, onvlooit en nakijkt op teken. Mochten er bij aankomst van uw hond vlooien worden ontdekt, zijn wij genoodzaakt om uw hond te weigeren voor een verblijf. Worden er tijdens het verblijf vlooien ontdekt? Dan zullen wij contact met u opnemen, de hond in isolatie plaatsen en deze  behandelen. De kosten die hieruit voortkomen worden doorberekend. 

  • Ongecastreerde reuen: Bij ons is een hond ongeacht of deze wel/niet gecastreerd is welkom. Wel zullen wij ongecastreerde reuen boven de leeftijd van 1 jaar, niet meer samen laten met andere honden. 

bottom of page