top of page

Speelweides

Bij Dog-Village vinden we het belangrijk dat uw hond zich lekker kan uitleven.

We beschikken dan ook over 2 buiten velden met (kunst)gras en 1 binnenveld met (kunst)gras. 

Zo kunnen onze gasten, zelfs met extreme hitte of slecht weer, lekker spelen!

Verblijven

Naast spelen is rust ook erg belangrijk voor uw hond. Al onze gasten hebben een eigen kennel en verblijven alleen met andere honden uit het zelfde gezin in een kennel. Uw hond hoeft zijn rust plekje dus niet te delen met een vreemde hond. 

We zijn een nieuw hondenpension waar onze gasten echt op 1 staan. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat uw hond de ruimte heeft. Met kennel oppervlaktes variërend van 4m2 tot en met ruim 7m2  voldoen wij dan ook ruim aan de richtlijnen!

Al onze gasten hebben de beschikking over een vlonder/mand en eventueel een deken.  Het meebrengen van een eigen mand of deken is niet nodig maar mag natuurlijk wel. 

Dagindeling

s Ochtends vroeg gaan alle hondjes naar buiten om even een frisse neus te halen en hun behoefte te doen. Hierna komen ze naar binnen om te genieten van vers water met het ontbijt.

Nadat ze het eten rustig hebben kunnen laten zakken kan de ochtend echt beginnen.
 

Wij kijken per hond wat deze nodig heeft en hebben hierdoor geen vaste indeling. Alle honden komen meerdere keren per dag buiten. De ene hond zal heerlijk met vriendjes gaan spelen en ravotten, terwijl de andere misschien juist voor de  extra aandacht met natuurlijk knuffels en kriebels op kantoor zit. Zo proberen we alle hondjes de aandacht te geven die ze nodig hebben. 

bottom of page