top of page

 

Voor wie is Dog-Village geschikt?

 

Bij Dog-Village vinden we het belangrijk dat uw hond zich vermaakt op een gezonde en veilige manier. Wij werken met kleine groepen waarin wij een de honden matchen met een of meerdere speel kameraadjes. Helaas kan het voorkomen dat wij geen geschikt maatje kunnen vinden, dit gaan we ook niet forceren. Mocht uw hond geen geschikt maatje hebben zorgen wij ervoor dat uw hond op een andere manier de nodige aandacht krijgt.

 

Alle rassen

Iedere hond, ongeacht zijn of haar ras, is welkom voor een welverdiende vakantie.

Echter laten wij bepaalde ‘risico’ rassen nooit bij andere honden. Daar wij van mening zijn dat deze rassen over het algemeen sociaal zijn, is het risico op een ongeluk te groot. Ditzelfde geldt voor honden met zeer dominant gedrag. Heeft uw hond moeite met andere honden? Dit is geen enkel probleem, mits op voorhand aangeven. Wij laten de hond graag zonder andere honden spelen. Dit is alleen mogelijk zolang hij/zij sociaal is naar mensen.

 

Niet gecastreerde reutjes

Ook niet gecastreerde reutjes zijn bij ons welkom. Hier zit alleen wel een kanttekening aan. Een pension omgeving is niet te vergelijken met een huiselijke omgeving. Bij een pension zijn er ontelbare geurtjes, veel andere honden en mogelijk zelfs loopse teven. Dit alles kan ervoor zorgen dat een hond daardoor voor veel spanning kan zorgen in de groep of met andere honden. Terwijl je zelf dit gedrag thuis niet van de hond herkent.  Zodra de hond voor extra spanningen zorgt of zich erg dominant gedraagt wordt deze apart gehouden van de andere honden.

 

Loopse teven

Ook loopse teven zijn bij ons welkom. Indien de hond loops is, recent is geweest of eventueel tijdens het verblijf loops kan worden dient dit wel bij ons te worden vermeld.
Ook hierbij geldt dat dit bepaald gedrag van andere honden kan uitlokken. Wat ervoor kan zorgen dat de hond misschien niet met andere honden kan spelen.

bottom of page